Oglas
· · Komentari: 0
sunce

Zbog ovoga su leti kreme i puderi sa ZAŠTITNIM FAKTOROM obavezni: Uvrstite ih u svoju svakodnevnu negu

Jedna od najboljih beauty tajni je svakako otkriće da bi kreme sa zaštitnim faktorom trebalo da budu deo svakodnevne nege.

1596805263_Depositphotos_18884635_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Najbollje je da koristite one kreme na kojima piše faktor 30 ili više od toga. Takođe, važno je napomenuti da bi kremu sa zaštitnim faktorom trebalo da nanosite bar 20 minuta pre izlaska napolje.

Pročitajte još: RAJ ZA SRBE! Ako OVDE letujete dobijate besplatne ležaljke, suncobrane i peškire, a DVOJE DECE NE PLAĆA NIŠTA

Zašto je krema važna:

1. Kreme za sunčanje sprečavaju neujednačenu boju kože

Prolongirana izloženost UV zracima nanosi štetu ćelijama koje stvaraju pigment, što rezultira višak i neujednačenu pigmentaciju - u vidu tamnih pega, staračkih pega ili mrlja.

Foto: Deposit
Kremu sa zaštitnim faktorom nanesite bar 20 minuta pre izlaska napolje!

2. Kreme za sunčanje usporavaju starenje kože

Šteta koju nanose UV zraci čini između 80% i 90% vidljivih znakova starenja - uključujući bore i opuštenost kože.

Pročitajte još: BANANA ILI FRANCUSKA PUNĐA: Frizura koja je OSVOJILA ŽENE ŠIROM SVETA (VIDEO)

3. SPF možete pronaći u različitim oblicima, ne samo kremama

Ukoliko vam zamisao da svakodnevno nanosite kremastu strukturu na lice pada teško, ne brinite, proizvode za zaštitu od sunca danas možete da pronađete u vidu spreja, losiona, pa sve do stika i gela.

Važno je napomenuti da i određena šminka u sebi sadrži SPF.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas