Oglas
· · Komentari: 0
PUDER

ZBOG PUDERA MOŽETE IZGLEDATI STARIJE: Naučite da ga nanosite na najbolji način!

Korisni saveti strušnjaka.

1610796851_Depositphotos_202851738_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Zbog prenarandžaste ili pretamne nijanse možemo izgledati neuredno ili neozbiljno, zbog krive teksture mogu se stvoriti ljuskice na licu ili pak masni trag, a zbog nanošenja na krivim mestima možemo izgledati i do 5 godina starije. 

Pročitajte još: Usporite starenje kože vrata: Dve navike treba uvrstiti u svakodnevnicu

Foto: Depozit

Najveći problem je nanošenje pudera preko celog lica zbog čega dolazi do "žbuka efekta" i zbog čega puder ulazi u bore i tako ih još više naglašava.

Želite li da izgledate mlađe i zdravije, odaberite pravi puder i stavljajte ga na područja na kojima je zaista potreban:

1. Locirajte probleme - imate li bubuljice, rumene obraze, masnu T-zonu ili pak kožu koja se peruta?

2. Odaberite puder prema tipu svoje kože i problemima koje imate - mat puder za masnu kožu, nežni hidratantni puder za kožu koja se peruta itd...

Pročitajte još: Istaknite ih: Ako imate ZELENE OČI ovo su vaše boje

3. Odaberite boju koja savršeno pristaje uz boju vašeg tena.

4. Puder nanosite samo na mesta na kojima nešto treba kamuflirati (čelo puno bubuljica, crveni obrazi, nos s popucalim kapilarama), a ostatak lica nemojte dirati.

5. Puder nikad ne nanosite oko očiju ili na bore koje se nalaze oko usana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas