· · Komentari: 0
EFEKTNO

Zbogom neuredne punđe i čvorovi! ŠNALE ZA KOSU su novi način da lenje devojke izgledaju elegantno (FOTO)

Jednostavan način da oblikujete kosu i dođete do frizure.

1634736860_pjimage--3-.jpg
FOTO: Profimedia

Priznaćemo da smo često lenji kada je u pitanju oblikovanje kose svaki dan. Neuredni čvorovi su naša frizura jer su laki, ne zahtevaju alate, a čuva kosu sa lica. Iako bismo želeli da imamo savršeno uvijenu kosu, cenimo dodatnih 20 minuta sna mnogo više.

Pročitajte još: ZAVODLJIVA KOMBINACIJA: Adel oduševila sve u KOŽNOM KOMBINEZONU na utakmici Lejkersa (FOTO)

Još jedan trend iz 90-ih koji nose poznate dame

Međutim, trend šnali za kosu je nešto iza čega možemo stati! Nakon što je dominirao devedesetih i ranih 2000 -ih, preveliki dodatak za kosu, vraća se zajedno sa ostalim trendovima iz devedesetih, poput klompa i perli na ogrlicama. U redu smo i sa tim! 

Bez obzira na to da li koristite šnalu da povučete kosu ili da je zaštitite, šnale za kosu mogu vam pomoći da svaki loš dan za kosu pretvorite u trenutak u kom ćete zablistati. Nije ni čudo što su slavne ličnosti poput Hejli Biber, Kendal Džener i Bele Hadid nedavno nosile ovaj dodatak za kosu. Najbolji deo? Šnale za kosu su super pristupačne! Možete da izgledate kao supermodel, a da ne potrošite mnogo ni vremena ni novca.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.