· · Komentari: 0
IZAZOV

Žena je nosila 100 dana zaredom istu haljinu, a onda je donela neverovatnu odluku (FOTO)

Crna haljina joj je potpuno promenila život

1610136387_haljina.jpg
Foto: Instagram Ilustracija/thisdressagain

Sara Robins Kol, odlučila je da sebe obraduje crnom haljinom sa dugim rukavima do kolena, koju će moći da nosi u svim prilikama i samim tim prihvati izaov koji se pojavio na društvenim mrežama.

Pročitajte još: U trendu i ove godine: Farmerke koje ne stare, ako ih niste nosili, sada je idealno vreme! (FOTO)

Morala je da nosi 100 dana istu haljinu zaredom, a verovali ili ne, ovaj izazov potpuno joj je promenio život Odlučila je da više ne kupuje novu odeću, jer je shvatila da je to samo gubljenje vremena i para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SRC (@thisdressagain)

- Shvatila sam da mi nošenje jedne te iste haljine nije oduzelo ništa u životu. Neću više da kupujem novu odeću, a ako mi treba nešto svečano, samo ću zaviriti u svoj ormar i izvući haljine koje tamo stoje još od 1992. - rekla je za britanske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SRC (@thisdressagain)

U izazovu je učestvovalo 250 žena, a učesnice su jedino smele u toku noći da operu haljinu, ali ukoliko su u toku noći bili budni, morali su da haljinu imaju na sebi. Svako ko je uspeo da završi izazov, osvojio je bon od 100 dolara.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.