Oglas
· · Komentari: 0
ODRŽAVANJE OBUĆE

Tri saveta kako da vaše KOŽNE CIPELE uvek izgledaju kao nove

Donosimo vam tri saveta za negu kožnih cipela.

1612222360_cipel.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Omiljene cipele želimo što da imamo što duže i da one budu u što boljem stanju, kako bismo ih mogli nositi još mnogo puta. Donosimo tri genijana trika kako bi vaše omiljene cipele što duže bile u savršenom stanju.

Pročitajte još: Promenite ove SITNICE u domu i unapredite zdravlje

Vodena para za osvežavanje cipela od prevrnute kože

Ukoliko se pokvase, cipele od prevrnute kože vrlo brzo mogu izgubi početnu lepotu. Kako biste im produžili život, s vremena na vreme možete materijal osvežiti koristeći vodenu paru. To možete učiniti koristeći peglu na paru, samo pazite da površina pegle ne dotakne cipele.

Topla voda za širenje kožnih cipela

Pročitajte još: Trendovi unutrašnjih boja koji će biti popularni tokom 2021. godine

Metoda kojom se možete poslužiti i na cipelama od veštačke kože, ali samo ukoliko je ona kvalitetna. Zagrejte vodu u i kad proključa izlijte je u cipele. Voda neka ostane nekoliko sekundi u cipelama, a nakon toga prospite vodu i obujte cipele. Nosite ih sve dok se ne osuše.

Dečiji puder za cipele od prevrnute kože

Pročitajte još: Cigla po cigla i savršen detalj za ŠIK stan

Ukoliko primetite masnu mrlju na cipelama od prevrnute kože, najlakše ćete je rešiti koristeći dečiji puder. Pospite malo po mrlji, ostavite da deluje nekoliko sati, nakon čega samo očetkajte višak pudera i rešićete problem.

Ukoliko imate svetlo braon cipele od prevrnute kože, na isti način možete koristiti mlevenu kafu, kako biste zadržali boju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas