Oglas
· · Komentari: 0
promo

Bela tehnika – spektar uređaja koji je potreban u prostoru svake kuhinje

Da su uređaji neizostavan deo svih prostorija u domu, od dnevnog boravka, preko kuhinje i sve do spavaće sobe, čak i kupatila, potvrđuju savršeno dizajnirani enterijeri, koje pohvaljuju vrhunski poznavaoci struke.

1664445804_sidekix-media-UDDULE_eIBY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Bela tehnika, kao kategorija u kojoj se nalaze raznovrsni uređaji i aparati, kupuje se za svaki tip, kvadraturu i karakteristike kuhinjskog prostora.

Kako je kuhinja važna prostorija u domu za pripremu omiljenih jela i poslastica u svako doba dana i noći, značajnu podršku stvaranja čarolije ukusa obezbeđuje kvalitetna bela tehnika, renomiranih proizvođača. Bilo da je u pitanju prostor koji se oprema tek nakon izgradnje, ili se vrši renoviranje kuhinje sa ili bez trpezarije, mnogo je uređaja koji će spektakularno „začiniti“ ambijent i učiniti prostor uređenim vrhunskom tehnologijom.

Praktičnost i funkcionalne karakteristike tehnike za opremanje kuhinjskog prostora

U kuhinji je bitno da sve bude ispunjeno stilom, praktičnošću i jednostavnim korišćenjem, pa isto važi kada je u pitanju i bela tehnika. Naime, u ovoj prostoriji nalaze se raznovrsni tehnički uređaji, kao što su frižideri, šporeti, mašine za pranje sudova i mali kućni aparati. Kada se biraju odgovarajući frižideri, danas su dostupni samostojeći i ugradni, sa ili bez prostorom za zamrzavanje hrane, sa niskim stepenom buke i samootapajućim svojstvima.

Mogu se pronaći u klasičnoj beloj, sivoj ili crnoj boji, dok određeni proizvođači omogućavaju i specijalne porudžbine u drugim tonovima. Šporeti za kuhinju danas se biraju kao odvojena varijanta rerne i ravne klasične, ili štedljive – indukcione ploče, što je mnogo modernije u odnosu na tradicionalne električne šporete sa ringlama i plinom. Sve navedeno, pripada vrlo praktičnim i inovativnim otkrićima koja imaju niz funkcija, štedljivih elemenata i dugotrajno se koriste bez promene svojstava. Mašina za sudove olakšava održavanje higijene u kuhinji, zbog čega je element bele tehnike koji dame obožavaju.

Vanvremenski dizajn i najbolje performanse za uživanje u kuhinji

Bela tehnika, kao spoj frižidera, šporeta, mašine za sudove i drugih rešenja u prostoru kuhinje, bira se sa aspekta kvaliteta, ali i dizajna. Najlepša rešenja za moderno uređenje podrazumevaju što više ugradnih elemanta, koji efikasno štede prostor, a u pogledu performansi su na odličnom nivou. Takođe, ugrađivanjem dobija se preglednost kuhinje sve u milimetar i liniji, bez toga da će određena bela tehnika da bude većih dimenzija od drugog elementa i slično.

Estetski, ugradna ploča u radnoj površini sa rernom koja je postavljena u visini očiju, frižider čija su vrata ojačana materijalom identičnim kao kuhinjski elementi, sve u kombinaciji sa mašinom za sudove, obezbeđuje sve što je potrebno u ambijentu kuhinje, za nizanje recepata i ukusa savršenstva. Vanvremenski dizajn kuhinja od medijapana i drugih drvenih tekstura, sa ugradnom belom tehnikom i spektrom boja koje daju svedenost i upečatljivost u isto vreme, kao i dodatkom efektne LED rasvete, stvara idealan ambijent za uživanje, bez obzira na kvadraturu.

U kuhinji je veoma važno da bude nabavljena kvalitetna, proverena i bela tehnika najboljih performansi. S tim u vezi, značajno je pratiti svetske i domaće trendove, savete dizajnera enterijera, ali i vrhunskih poznavaoca funkcionisanja električne opreme i uređaja, za maksimum užitka, komfora i zadovoljstva.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas