Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Jednostavan trik uz koji će SUDOPERA da zasija: Ovaj predmet svi imamo u kući, a nismo znali da njime možemo i da čistimo

Znamo koliko su mrlje u sudoperi dosadne i nekad, koliko god čistili, ne možemo da učinimo da se sija.

1642674620_b30cb5658ea29159344ba03f8399987c435ef152.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Otkrivena je još jedna prednost aluminijumske folije.

Sofi Darag podelila je na Tik Toku sjajn trik u vezi sa čišćenjem. Naime, došla je na ideju da aluminijumsku foliju iskoristi i za čišćenje. Ovog puta u piranju je čišćenje sudopere, piše Mirror.

Tokom vremena sudopera sakuplja kamenac, fleke od vode postaju tvrdokorne i postaje gotovo nemoguće da ponovo izgleda kao nekada.

Pročitajte još: Tri jednostavna saveta za čuvanje TOPLOTNE ENERGIJE u domu i uštedu novca

Međutim, prema rečima Sofi, dovoljno je da uzmete vruću vodu, tečnost za pranje sudova i aluminijumsku foliju. Otkrinite deo folije, zgužvajte i iskoristite kao sunđer za ribanje sudopere.

Ostaje nam da probamo i sami se uverimo u rezultate.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas