· · Komentari: 0

Šarm na španski način

Dnevni boravak je oduvek predstavljao mesto okupljanja ukućana, pa je upravo zbog togavažno da odiše ugodnošću i toplinom

1655367303_01--2-.jpg
Foto: Forma Ideale

Izuzetno je važno posvetiti dovoljno pažnje osmišljavanju izgleda dnevne sobe, izboru nameštaja, ali i izboru boja zidova i dekoracija.

Ukoliko želite da potpuno promenite izgled dnevne sobe, odlično rešenje je sistem elemenata VALENCIA za uređenje dnevne sobe, koji predstavlja kombinaciju rustičnog šarma i topline.

Shodno vašim željama, možete birati jednu od dve atraktivne kombinacije dekora. Topliju energiju enterijeru daje sinergija artisan hrasta, opak bele i bele mat folije, dok kombinacija dekora artisan hrast, grafit siva i siva mat folija unose u prostor suptilniju, monohromatsku notu.

Foto: Forma Ideale

Kolekciju VALENCIA čini deset različitih elemenata, a u zavisnosti od veličine prostora možete kreirati svoj idealan izbor.

Ukoliko se opredelite za elementa iz sistema VALENCIA u beloj boji i volite da svom domu dodate dozu elegancije i sjaja, predlažemo da vaš izbor budu poluzastakljene vitrine iz sistema, sa staklenim policama, poput vitrine VALENCIA 1K VS1 ili vitrine VALENCIA 2K VS2, koje poseduju mogućnost dodavanja LED rasvete. Odlične su za izlaganje kolekcije staklenih ili kristalnih predmeta, kao i za naglašavanje omiljene vaze ili uspomene. 

Za ljubitelje rustičnih ambijenata, boho ili nekog drugog toplijeg stila, najbolje rešenje su vitrine bez staklenih polica, poput vitrine VALENCIA POP 1K i vitrine VALENCIA POP 2K. Oplemenite ih malim saksijama sa biljkama za još naturalniji osećaj.

Foto: Forma Ideale

Neizostavni deo dnevnog boravka je i TV polica, a TV polica VALENCIA TV 160 3K2F odlično će se uklopiti uz ostatak ambijenta. Klub sto VALENCIA M KS takođe je komad nameštaja koji će se složiti lepo, a pritom je praktičan za sve vrste posluženja, kao i razne sitnice, jer poseduje unutrašnji prostor za odlaganje.

Kolekciju elemenata VALENCIA u sivom dezenu takođe kombinovati na razne načine. Odabirom ove kombinacije dekora, dobijate svedenu i toplu neutralnu podlogu za stvaranje ambijenata u raznim stilovima i trendovima. Ovaj sistem odlično će se uklopiti uz zid od rustične crvene opeke ili tapetu koja asocira na nešto rustičniji industrijski stil, dok sa čistim modernim bež-sivim zidovima dobijate klasični ambijent uz koji možete dodati garnituru u bilo kojoj boji.

Možete birati između dva klub stola iz sistema VALENCIA, a klub sto VALENCIA M, sa funkcionalnom fiokom za sve one sitnice koje su neophodne, veoma je praktičan. Takođe, pored velike površine samog stola, korisna je i polica ispod koja će primiti omiljene časopise i knjige.

Foto: Forma Ideale

Za TV policu odaberite TV policu VALENCIA TV 160 3K2F koja se slaže sa ostatkom ambijenta, a istovremeno pruža svu potrebnu funkcionalnost.

Kao sjajan izbor za dnevni boravak, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju vitrinu VALENCIA POP 2K, budući da je veoma funkcionalna i može poslužiti za odlaganje sitnica i dekoracije. Zidna polica VALENCIA ZP takođe je praktična za dekoraciju, ramove sa fotografijama i slično.

Za koji god od dva dekora kolekcije VALENCIA da se odlučite nećete pogrešiti, budući da su komadi nameštaja iz kolekcije veoma praktični i odlično se uklapaju uz bilo koji ambijent, a prate najsavremenije dizajnerske linije.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.