Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI

KORISTAN savet: Evo kako očistiti pregrade za prašak VEŠ MAŠINE od buđi i kamenca

Čini se da ne postoji prljaviji deo kupatila od fioke za prašak

1668027182_087b47be34dd777a70666c2ca023a225565f30f3.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Donosimo vam savet kako da operete fioku mašine za pranje veša i očistite odeljak u koji je direktno sipate deterdžent, Metoda je vrlo jednostavna i efikasna.

Pročitajte još: Feng šui PRAVILA za raspored nameštaja u kući: Privucite blagostanje i sreću

Prvi korak je da isperete svu prljavštinu sa plastične fioke toplom vodom. Zatim, starom četkicom za zube, uklonite svu prljavštinu koja se lako čisti. Zatim prelazite na pripremu sredstva za čišćenje. Za ovo su pogodni sirće i limunska kiselina.

Svu prljavštinu uklanjamo odgovarajućim sredstvom za čišćenje. Takođe, za najefikasnije čišćenje, umočite maramice u sredstvo za čišćenje i zalepite ih na stranice fioke. Ostavite tako 30 minuta.

U međuvremenu, počnite sa čišćenjem odeljka. Prvo ga obrišite krpom od jednostavne prljavštine. Za tvrdokornije mrlje pripremite sredstvo za čišćenje. Pomešajte 150 mililitara tople vode  sa 2 kašike limunske kiseline. Dodajte proizvod u bocu sa raspršivačem i dobro protresite.

Pročitajte još: Oslobodite prostor u ORMARU za zimsku odeću uz par jednostavnih TRIKOVA

Zatim temeljno prskamo ceo odeljak iz boce sa raspršivačem limunskom kiselinom. Takođe, ne zaboravite da se oko pregrade zalepite salvetama natopljenim u pripremljeni proizvod kako bi duže dolazio u kontakt sa prljavštinom. Ostavljamo pola sata.

Sada se vratimo na na plastičnu fioku celu. Uklonimo sve salvete i četkom uklanjamo plak, buđ i druge zagađivače, koji će do tog vremena omekšati. Na kraju je isperite pod hladnom vodom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas