Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Brisaćete prašinu i do TRI PUTA MANJE: Skratite vreme čišćenja uz domaći sprej protiv PRAŠINE (RECEPT)

Ovaj domaći sprej idealan je za sve površine na kojima se prašina često skuplja.

1635444584_sprej-za-prasinu.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Live Simply
Oglas

Iako u drogerijama postoje sprejevi koji su namenjeni za prašinu, treba imati u vidu da je prirodno uvek bolja varijanta, i kada je u pitanju zdravlje, i kada je u pitanju budžet.

Domaći sprej protiv prašine sprema se jednostavno, a za njegovu pripremu trebaće vam samo tri sastojka, kao i voda.

Pročitajte još: Iznenadiće vas odgovor: Otkriveno koliko se KALORIJA izgubi tokom ČIŠĆENJA kuće

Ovaj sprej je zdravija i ekonomičnija varijanta, a i te kako je delotvoran.

Sastojci:

- 1 šolja vode
- 1/4 šolje alkoholnog sirćeta
- 2 supene kašike maslinovog ulja
- 10-15 kapi esencijalnog ulja po želji (limun, lavanda)

Priprema:

Sve sastojke izmešajte u praznoj flašici sa raspršivačem. Dobro promućkajte bocu pre upotrebe. Naprskajte tečnost na površinu koju brišete ili na krpu i pređite preko željenog mesta.

Zahvaljujući ovom moćnom domaćemspreju, brisaćete prašinu i do tri puta ređe nego što ste to inače činili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas