· · Komentari: 0
POTRESNO

"Godinama sam to osećala...": Majka NA SAMRTI ćerki priznala ISTINU i nakon toga UMRLA

Kada se okrenula i rekla da mora nešto da mi kaže, odmah sam znala da je u pitanju nešto ozbiljno

1592562095_Depositphotos_4839383_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Majka na samrti rešila je da svojoj ćerki Luizi (48) otkrije dugo čuvanu porodičnu tajnu. Dok je ležala u postelji, okrenula se ka ćerki sa ozbiljnim pogledom na licu i rekla:  "Tvoj tata nije tvoj biološki otac. Usvojio te je kad si imala tri godine". Luiza je ostala zapanjena.

Pročitajte još: Srpska omladina REDOVNO PIJE, izlazi na INTERNETU, a ŠTA MISLE o svom životu?

Bila je van sebe i samo je želela da pobegne. Ali, majka ju je držala za ruku, odlučna da nastavi sa teškom pričom dok još ima snage. Ispričala joj je da se jedne noći, kad je imala 21 godinu, vraćala kući sa posla i kako je nepoznati muškarac silovao. Posle ove noći je zatrudnela. 

Foto: Depozit foto

Izvinila joj se što joj nije ispričala istinu, ali, kako je navela, nije znala kako da joj saopšti sve ovo. "Uvek sam se osećala krivom što čuvam to u sebi. Nadam se da ćeš moći da mi oprostiš“, ispričala joj je majka. Luiza se povukla i pobegla iz sobe. Trudila se da diše, osećala je kao da joj se ceo svet srušio.

Međutim, uspela je da se pribere i ode do njene postelje sa sestrama Amber i Lusi i oprosti majci, posle čega je preminula. Luisa je počela da plače toliko jako da je mislila da nikad neće prestati. Sledećih nekoliko dana za nju su bili užasni. NJene sestre su organizovale majčinu sahranu jer ona nije mogla da se nosi sa bolom i istinom koju je saznala.

Pročitajte još: Novi trend sa BEBAMA izazvao POMETNJU među roditeljima: Jedni ovo smatraju ZABAVOM, a drugi ZLOBOM (VIDEO)

Narednih meseci je shvatila da je uvek ramišljala o ocu koji ju je odgajio, koji je umro deset godina ranije: "Izgledam drugačije od svojih sestara i odrastajući, tata je uvek bio malo ravnodušniji prema meni. Imala sam sve što sam mogla poželeti u materijalnom smislu, a ipak uvek sam se osećala odvojeno od ostatka svoje porodice. Moja mama i sestre bi igrale šašave igre i smejale se zajedno, a ja nisam razumela njihov humor", prisetila se Luiza.

Otac je bio fizički nasilan prema njenoj mami, i iako nikad nije udario nju ili njene sestre, kaže da su svedočile kako udara mamu. Nakon nekoliko loših svađa, morali su da odu od kuće i budu kod prijatelja, ali njihova mama se uvek vraćala. Tvrdi da je između nje i oca uvek postojalo neko ogorčenje i volela bi da je bila dovoljno snažna da ga napusti.

Na kraju je izjavila kako je znala da ju je majka sigurno jako volela i zato joj je i oprostila. "Ipak, njena ljubav prema meni je bila toliko velika da se suočila s nečim toliko teškim", zaključila je Luiza.

Pročitajte još: SKANDAL NA PRIČEŠĆU: Sveštenik IZBACIO devojčicu (10) iz crkve, a u ruke joj dao NOVAC!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.