Oglas
· · Komentari: 0

Deda Mrazevi se spuštali sa krova bolnice: Obradovali decu u Tiršovoj (FOTO/VIDEO)

Deda Mraz se konopcima spustio sa krova dečje bolnice u Tiršovoj i ubacio poklone kroz prozor. Međutim, nije bio sam! Još petorica njegovih kolega su na isti način donela paketiće za mališane.

1640852730_Untitled.jpg
Foto: Twitter/ printscreen
Oglas

Bolnica, neizvesnost, čekanje - deci koja se leče na klinici u Tiršovoj nije lako izmamiti osmeh. Nedostaju im dom, porodica, drugari. U sredu je, ipak, jedan pogled kroz prozor na trenutak promenio tmurnu svakodnevicu.

I sami Deda Mrazevi su srećni što su mogli da ih obraduju.

- Nama je srce puno. Još sam pod utiskom. Samo gledajući kako se smeju, mašu nam - kaže jedan od prerušenih alpinista Saša Ćirić.

Većina mališana dočekaće Novu godinu na klinici. Deda Mrazov pomoćnik Saša kaže da mu nije bilo teško, ni po danu kao što je ovaj, kišovit i tmuran, da poklon dopremi do svakog deteta.

- Kao Deda Mraz poručujem deci da zauvek budu srećna i da zauvek budu deca - rekao je Saša Ćirić.

Suza i osmeha bilo je i na licu prolaznika.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas