Oglas
· · Komentari: 0
PORODICA

Majka sedmoro dece savetuje: "Uvek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja im od 19:30 više nisam dostupna!" (FOTO)

- Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se skroz izgužva - ispričala je Hol.

1616057678_Konstans-Hol.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / mrsconstancehall
Oglas

Blogerka Konstans Hol često pratioce na društvenim mrežama oduševljava sa svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i vaspitanju, a nedavno je lavinu komentara izazvala postom u kom kaže da "svaki dan u 19:30 prestaje da bude mama svoje sedmero dece, sve do sutradan ujutru.

Sve što deci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami da urade.

- Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala zadnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino - rekla je. 

Pročitajte još: Sprečite LAŽI DETETA: Šta da radite kad vam govore neistinu?

Ako neko dete treba uveče negde odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako ne odluče da joj nešto priznaju ili s njom podeli neku "pikanteriju". 

Pročitajte još: Evo kako ćeš ZNATI da je beba na putu, PRE nego što uradiš TEST! Ovo su rani SIMPTOMI trudnoće

I kod brige o higijeni dece Hol je jednako ležerna, pa kaže da ih "ne sili da se tuširaju ili kupaju svako veče, ako im se ne kupa".

Pročitajte još: Koliko se danas DECA kreću? Istraživanja dala zabrinjavajuće rezultate

- Taj deo večernje rutine često preskočimo - priznaje Hol i kaže kako deci najradije servira večeru "u piknik stilu" - dok svako sedi gde želi, a jede se rukama.

U mnogim kulturama je, kaže Hol, normalno da svi jedu rukama sa istog tanjira, a posebnu metodu ova blogerka ima i za slaganje dečje odeće za koju koristi - kante.

Pročitajte još: Kako da roditelji deci podignu NIVO SAMOPOUZDANJA: 5 jednostavnih načina

- Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se izgužva - ispričala je.

- Biti dobra mama, supruga ili čovek ne znači provoditi večnost obavljajući dosadne kućne poslove - napisala je Hol u jednom od svojih viralnih postova, prenosi Mirror.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas