· · Komentari: 0
pažljivo

Nakon drame jedna MAJKA UPOZORAVA sve roditelje: Evo kako UKRASI ZA JELKU mogu decu da dovedu u opasnost

Jedna mama ispričala je šta se njenoj ćerki desilo i kako je došla u opasnost zbog ukrasa za jelku.

1639850886_christmas-g59cfdc01a_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ukrase i dekoraciju tokom praznika svi obožavaju. Vole ih i deca, a nismo ni svesni da za mališane oni mogu biti veoma opasni. Jedna mama, bolničarka Niki Jurkuc objavila je upozorenje svim roditeljima, nakon što je njena ćerka došla u ozbiljnu opasnost.

- Moja ćerka Savana od 14 meseci i ja smo pravile novogodišnje fotografisanje. Sve sam lepo dekorisala i na jelku stavila divne kugle koje mi je baka dala. Sve vreme sam gledala u ćerku. Ona je u sekundi odlučila da stavi kuglu u usta i da je zagrize. Odmah sam čula užasan zvuk, staklo joj je bukvalno ekspodiralo u ustima - ispričala je mama Niki, podelivši i fotografiju polomljene kugle.

Ostala je smirena, uklonila je sve deliće iz ćerkinih usta. Devojčica, srećom, nije progutala ništa. "Za svaki slučaj, pošto su delići sitni, otišli smo u bolnicu na rendgen. Htela sam ovo da podelim, kako bih upozorila druge roditelje da paze. Ove stvari se događaju u sekundi, a dete može završiti i na operaciji", objasnila je ona.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.