Oglas
· · Komentari: 0

Sprečite PLAKANJE deteta i pre nego što počne: Jedna mama je podelila TRIK za koji tvrdi da uvek provereno radi

Izborite se sa izlivima besa svog deteta

1694519895_shutterstock_2250513289.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Jedna korisnica TikToka @jusssliv ima troje dece i često deli korisne savete za novopečene roditelje. Jedan od njih odnosi se na izlive besa, koji su uobičajeni kod svakog deteta nakon prve godine života.

Ova majka sledi načela "nežnog" roditeljstva, koje se temelji na poštovanju, empatiji, granicama i razumevanju. Kada njena ćerka pokaže znakove nekontrolisanog plača, ona počne da trči po kući, kako bi je zasmejala. Suze se u sekundi pretvaraju u smeh i izliv besa prestaje i pre nego što je zapravo počeo.

Istraživanja pokazuju da deca odgajana nežnim pristupom bolje regulišu emocije i manja je verovatnost da će patiti od depresije. Ona su emocionalno inteligentnija i sposobna su da ta osećanja prenesu na druge ljude.

 

@jusssliv

Works every time 😂

♬ Love Songs - Bonus - Kaash Paige

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas