Oglas
· · Komentari: 0
priroda

Feng šui kaže da je ovo idealno cveće za dom: Izaberite svoju simboliku

Cveće u domu budi pozitivna osećanja i energiju.

1618492132_Depositphotos_198987536_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Pored energije lepote i gracioznosti, cveće donosi i sreću.

Prema feng šuiju svaki cvet ima posebu simboliku.

Božur

Lotus
Cvet lotosa simbolizuje savršenstvo. U kineskoj medicini svaki deo lotosove biljke, od korenja do latica, ima lekovita svojstva, što ovaj simbol čini još snažnijim feng šui lekom za zdrav i skladan dom.

Jedan od najsenzualnijih cvetova slasnog mirisa, božur se već dugo koristi u feng šuiju kao "lek za ljubav". Ovo se posebno odnosi na roze božure. Smatra metaforom ženske lepote.

Pročitajte još: Ovu biljku morate imati u KUĆI: Noću proizvodi KISEONIK, danju kupi TOKSINE

Cvetovi trešnje

Cvetovi trešnje u cvetu, kao i jabuka, dren, breskva ili druga slična drveća, uvek su se koristili za donošenje energije novih početaka - osećaj svežine i nevinosti, prenosi The spruce. Slika cveta trešnje najčešće se koristi kao lek za ljubav i brak, ali se može koristiti i kao feng šui lek za zdravlje.

Orhideja

Ovaj prelepi cvet dugo se smatra klasičnim feng šui simbolom plodnosti. Obilje, savršenstvo, duhovni rast, lepota i čistoća označava ovaj prelepi cvet. Danas su jedne od najpopularnijih kućnih biljaka.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Kako da negujemo FIKUS? Napravite mu idealne uslove

Narcis

U kineskoj kulturi se veruje da strukturisana energija cveta narcisa daruje procvat nečije karijere, talenata i sposobnosti. Često se koristi kao feng shui "lek za karijeru".

Hrizantema

Simbol je lakoće i ravnoteže.

    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas