Oglas
· · Komentari: 0
VRT

Trend leta su saksije za cveće po principu ZASADI pa UŽIVAJ (FOTO)

Sobne biljke ili baštenske - nije važno, ove saksije su dobre za svaki prostor.

1623851248_Saksija.PNG
Foto: Instagram/ screenshot hortusdeliciarum
Oglas

Najnoviji trend u uređenju doma, vrta ili balkona je cveće koje ne opterećuje. Naime, birajte što jednostavnije cveće za održavanje, dok saksija za biljku treba da bude što zanimljivija.

Pročitajte još: Gordon Remzi ima savršen VRT: Stakleni bazen, ali jedna stvar je važnija u bašti! (FOTO)

Geranijum, lepi jova, petunija i ostalo cveće koje se posadi i zaliva "usput" je najbolji izbor za terasu ili balkon. Ovo cveće može da se gaji iz semena, ali je najjednostavnije kupiti ga kao sadnicu.

Saksije kao glave

Izmišljene su na Siciliji, ali saksije poput ljudske glave su postale hit svuda u svetu. Naime, svako cveće u ovoj saksiji izgleda kao frizura! Gotovo da ne postoji cveće koje neće izgledati lepo!

Tirkizna i zelena savršena kombinacija.

Tirkizne saksije su jedan od najboljih izbora, jer se plava boja fantastično slaže sa zelenom.

Pročitajte još: NAJOTPORNIJA BILJKA: Zasadite LJUBIČASTU LOZICU, i ne brinite oko održavanja!

Međutim, i obične kante su dobar izbor za saksiju, jer deluju vintidž.

Saksija za kaktus

Najveći pobednici su kaktusari, jer ove biljke ne traže mnogo nege, a kada ih jednom zasadite u zanimljivoj saksiji godinama ostaju lep ukras.

Pročitajte još: Gruzijka u sred korone rodila sina u Beogradu i kaže da imamo JEDNU zajedničku osobinu (FOTO)

Vodite računa da saksija za kaktus mora da bude plitka, jer ova biljka nema dubok koren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @concretehomedecoration

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas