Oglas
· · Komentari: 0

Amal Kluni u pokazala zašto joj se modni stručnjaci dive: Advokatica u elegantnom kombinezonu (FOTO)

Amal Kluni ukrala je šou u novom modnom izdanju na događaju u Madridu odžnom juče

1687501851_profimedia-0784804106.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Amal je bila oličenje elegancije u blistavom žutom satenskom kombinezonu na jedno rame. 

Boju i stil kombinezona savršeno je uskladila uz par bronzanim salonki i malu crnu tašnu koju je nosila u ruci. Kosu je stilizovala u blage talase koje često nosi, a sa lica nije skidala širok osmeh.

Foto: profimedia

Amal, koja je udata za Džordža Klunija, bila je glavni govornik na događaju. Pored svojih profesionalnih obaveza, cenjena advokatica za ljudska prava je majka petogodišnjih blizanaca, Aleksandra i Ele. NJen brak sa glumcem se smatra jednim od najstabilnijih u Holivudu, a njen suprug neretko govori o tome koliko mu znači supruga.

- Nisam znala koliko je moj život neispunjen dok nisam upoznao Amal. A onda se sve promenilo - rekao je Džordž za GK.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas