Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Bademantil, perje, šešir: Pogledajte smelo izdanje ANE BEKUTE sa snimanja "Zvezda Granda" o kojem svi pričaju (FOTO/VIDEO)

Pevačica je stigla na snimanje muzičkog takmičenja u neočekivanom autfitu.

1631792815_ova-slika.png
foto: Printskrin/Instagram/zvezdegranda
Oglas

Poznata pevačica Ana Bekuta i ove godine biće u sastavu žirija poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Kako su snimanja već počela, publika iz nedelje u nedelju može gledati na društvenim mrežama šta se dešava iza kulisa poznatog takmičenja.

Prethodnog dana žiri se okupio na istoj adresi, ali ovoga puta sve oči bile su uprte u Anu Bekutu.

Pročitajte još: "Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo?": VERICA RAKOČEVIĆ u kombinaciji koju nose TINEJDžERKE izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Pevačica se pojavila u svilenom bademantilu ljubičaste boje, s nežno roze perjem.

Ovakvo izdanje Ane Bekute niko nije očekivao jer ovaj smeli autfit ne pripada njenom stilu - počevši od slamenog šešira, preko perja, pa sve do svilenog bademantila u ulozi haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Kako prenose mediji, pre početka snimanja na račun njenog izgleda moglo se čuti: "Šta li je mislila?", "Kakve su ovo rese?", "Cirkus potpuni", ali se Bekuta nije obazirala na takve komentare.

Naprotiv, navukla je široki osmeh koji govori da se osećala odlično ovako obučena, u komadu koji potpisuje poznati domaći dizajner.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas