Oglas
· · Komentari: 0
UPRKOS KRITIKAMA

JELENA ĐOKOVIĆ - ŽENA OD STILA: 3 modne lekcije koje je zadala na Vimbldonu (FOTO)

Žena najboljeg srpskog tenisera osvojila Vimbldon stajlingom

1657643267_Foto-Jelena-Djokovic-Novak-Djokovic-Profimedia.jpg
Foto: Jelena Đoković, Novak Đoković/ Profimedia
Oglas

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je u finalu Vimbldona Nika Kirijosa i time po sedmi put osvojio taj Grend slem. Tom pobedom jedan od najboljih tenisera svih vremena osvojio je svoju 21. Grend slem titulu, čime se približio rekordu Rafaela Nadala, koji je stigao do brojke 22 .

Đokovića je iz VIP lože, kao što je to u većini situacija slučaj, bodrila njegova supruga Jelena Đoković. Ona je i ovog puta zasenila javnost svojom odevnom kombinacijom. Jelena je na sebi imala romantičnu roze haljinu, koja je deo luksuzne kolekcije poznatog modnog brenda. Haljini su dodatni pečat dali originalni puf rukavi i mašna koja se vezuje preko leđa.

 

Uprkos brojnim kritikama koje je dobila zbog odevne kombinacije, Jelena je i ovog puta zadala par lekcija iz mode.

Jednostavnost

Većina obožavatelja tenisa, smatra da je Jelena trebalo da bude elegantnije obučena za ovu priliku. Žena srpkog tenisera dokazala je i ovog puta da elegantan izgled ne mora podrazumevati skupocene haljine, nakit i cipele već to se to može postići i u jednostavnoj kratkoj roze haljini. Jelena je kroz svoje dugogodišnje pojavljivanje u javnosti pokazala da uprkos svojim uspesima i uspesima svog muža, može ostati skromna i stajati sa obe noge na zemlji. Jedan od načina kojima ona to pokazuje jesu i izabrani stajlinzi, kao što je ovaj.

 

Jarke boje

Opšte je poznato da su ove godine jarke boje u modi. Većina najpoznatijih modnih brendova svoje kolekcije za proleće/leto objavila je baš u ovim bojama. Jeleni nije promaklo ni ovaj put da i ovaj trend isprati.

 

 

Puf rukavi

Puf se vraća u modu. Puf rukavi i volumen na odeći 80-ih godina bili su sinonim za luksuz. Svedoci smo da se stari trendovi stalno vraćaju u modu, pa tako i ovaj.

Pročitajte još: Obožavali ste je u Igri prestola, a ovako zapravo IZGLEDA Deneris Targarijen (FOTO)

Jelena je još jednom dokazala da je žena od stila i da prati najnovije modne trendove, uprkos kritikama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas