Oglas
· · Komentari: 0

JELENA KARLEUŠA otvorila vrata svog doma: Zavirite u ORMAR popularne dive (VIDEO)

Pevačica pokazala najomiljeniji kutak

1657007273_karleusa1.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Jelena Karleuša zajedno sa svojom porodicom, nedavno se preselila u luksuznu vilu na Dedinju. Iako svakodnevno pokazuje razne odevne kombinacije i obaveštava pratioce o dešavanjima iz života, ovoga puta popularna diva, odlučila je da otvori vrata svog novog gardarobera.

Pročitajte još: Neprevaziđeni saveti Monike Beluči kako postati ženstvena: Nemaju nikakve veze sa kilogramima, godinama ili izgledom

Pored ogormnog prostora u koji će smestiti svu svoju garderobu, cipele, šminku i njoj bitne stvari, prostorija poseduje saunu, dva kupatila i izlaz na dvorište sa bazenom.

Ne sumnjamo da će najvipe vremena Jelena provoditi upravo u ovoj sobi, kao i da će mnogo provokativnih i zanimljivih slika podeliti sa svojim pratiocima.

- Kao što ste primetili, da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem stvari u novi garderober u novoj kući, ovde će se puniti garderober jedno 7 dana. Ima dva kupatila, izlaz u dvorište, ima i saunu, tako da ću se ovde relaksirati. Znam da vas interesuje, sve devojke to vole, to je ukratko to. Ja vam obećavam, kada se sve završi, da ću snimiti kako sve izgleda. Sada je sve u haosu - rekla je Jelena u video snimcima koje je podelila na Instagramu.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas