Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović u HALJINI: Prizor koji se ne viđa često (FOTO)

Na ovo Marijino izdanje nismo navikli

1659682383_marija_serifovic_09052022_0004.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Marija Šerifović uglavnom ima ustaljen stajling, od koga ne odstupa mnogo. Obično je viđamo u farmerkama i majici, ali ovog puta je izašla iz svoje zone konfora i obukla haljinu.

Jedna od naših najboljih pevačica se opredelila za belu haljinu sa cvetnim dezenom koja joj je veoma lepo stajala. Ona je bila dužine do ispod kolena, tako da je veoma lepo padala i isticala Marijinu građu na najbolji način.

Foto: Printscreen/ Instagram

Pročitajte još: "Što se toga tiče muškarac u kući nikada nije bio potreban": VERICA ŠERIFOVIĆ ispričala životu priču (FOTO)

Da li vam je ovo izdanje previše čudno ili ste oduševljeni ovim modnim poduhvatom, ostaje na vama da procenite. Haljina je u skladu sa svim modnim kriterijumima ovog leta i veoma je atraktivna i moderna, tako da Marija od modnih kreatora može dobiti samo pohvale.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas