Oglas
· · Komentari: 0

Marina Visković u VRELOM izdanju: Zapalila društvene mreže novim fotografijama (FOTO)

Pevačici nijedan muškarac ne bi mogao da odoli

1662372031_Foto-ataimages.rs-Marina-Viskovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Marina Visković navikla je javnost na svoj atraktivni izgled. Već je poznato da ona veoma brine o svojoj liniji, tako što često trenira i pazi šta jede.

Rezultat toga je svakako vidljiv, s obzirom na to da je Marinina figura kao izvajana. 

Ona je nedavno postavila nove fotografije na svoj Instagram profil kojima su svi nejni pratioci bili oduševljeni. 

Na prvoj slici Marina nosi veoma provokativnu crvenu haljinu. Ona je jako zanimljivog kroja i sečena je tako da je pevačicin ravan stomak u prvom planu, a ono što posebno privlači pažnju je njen dekolte.

Pročitajte još: "Ne želim nikada da zaspim": Nataša Bekvalac u stilu svetskih zvezda otkrila razlog svoje sreće (FOTO)

Nosila je braon torbicu, a od nakita se opredelila za velike zlatne minđuše i zlatnu ogrlicu. U opisu je pisalo "Prođi sa mnom kroz crveno", a verujemo da niko ne bi odbio tu ponudu. 

 

Druga kombinacija je takođe prokativna i atraktivna, a u pitanju je uklapanje zelene i crne boje. Mala crna haljina, idealna za svaku priliku, pevačici je savršeno stajala, a uklopila ju je uz visoke, zelene štikle i šljokičastu torbicu iste boje. 

 

Kosu je podigla u visoki rep, pa su tako nejne crte lica došle do izražaja. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas