Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ova fotografija joj je posebna uspomena: Megan Markl u zagrljaju Vlade Divca (FOTO)

Pre bogate karijere, Megan je imala priliku da upozna mnoge poznate, uključujući i našeg košarkaša.

1615296236_megan-marklee.png
Foto: Despositos
Oglas

Megan Markl je i pre nego što je započela glumačku karijeru imala priliku da upozna mnoge poznate ličnosti. NJen otac Tomas Markl je, naime, stručnjak za rasvetu, i to toliko uspešan da je čak nagrađen prestižnim Emijem.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Zbog prirode očevog posla, Megan je odrasla okružena poznatim ljudima iz šou-biznisa, a na snimanju serije "Married... With Children" srela je jednog od najuspešnijih košarkaša na planeti.

Na snimanju jedne serije Megan je upoznala Divca

Te davne 1993, tada dvanaestogodišnja Megan upoznala je Vlada Divca, koji je gostovao u prvoj epizodi osme sezone popularne humorističke serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by royalsupdate (@royalsupdate)

Pročitajte još: "Nisam želela da živim": Potresna ispovest Megan Markl u intervjuu kod Opre

Keli Bandi, koju je igrala Kristina Eplgejt, pokušavala je u pomenutoj epizodi da šarmira Divca, koji je u to vreme nastupao za Lejkerse. Pre izvesnog vremena, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je tom prilikom nastala.

Zahvaljujući očevoj profesiji upoznala je mnoge poznate

Pojavljivanje našeg sportiste u jednom od najomiljenijih sitkoma devedesetih privuklo je mnogo pažnje u Americi, a ćerka jednog od majstora za rasvetu — tada dvanaestogodišnja Rejčel Megan Markl — iskoristila je priliku da dođe na set i upozna Divca, jednu od najvećih svetskih zvezda u tom trenutku.

Ona je, zahvaljujući svom tati, posetila i snimanje legendarne serije "General Hospital", piše The Sun.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas