· · Komentari: 1
STIL

Modni duel Jelene Karleuše i Cece Ražnatović: Čija vam se odevna kombinacija za vakcinaciju više dopada? (FOTO)

Pevačice su se vakcinisale i svojim primerom pokušale da utiču na podizanje svesti kod ljudi

1620294060_ceca-i-jeca.jpg

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, iako su već godinama u svađi i često su se sudile, jedna stvar im je ipak zajednička. Obe pevačice su se vakcinisale.

Pročitajte još: Jelena Karleuša primila Fajzerovu vakcinu: Šokirala odgovorom zbog čega je odlučila da se vakciniše! (FOTO)

Ono što obično najveću pažnju privlači kod Jece i Cece, jesu njihovi stajlinzi. Ovoga puta napravili smo mali modni duel dve pevačice, na osnovu odevnih kombinacija u kojima su se pojavile na vakcinaciji.

Foto: Ataimages

I dok je Ceca bila u nešto ležernijem izdanju, odevena u crne pantalone na kojima je istakla beli kajš, belu majicu bez rukava i crno belim salonkama, Jelena Karleuša se pojavila u nešto glamuroznijem izdanju. Diva je na sebi imala belu haljinu bez rukava, dok je preko nje obukla beli kožnu jaknu sa zlatnim nitnama.

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

Obe dame izgledale su besprekorno, a vi pogledajte slike, pa sami odlučite, čiji vam je stil bolji?!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.