Oglas
· · Komentari: 0
RUŽ ZA USNE

MOŽETE JE LAKO ISKOPIRATI! Otkrivena je stvarna BOJA KARMINA Kejt Vinslet, koju je nosila kao Rouz u filmu "Titanik" (FOTO)

Ne postoji ništa na ovom svetu ikoničnije od "Titanika". Od Rouz koja pluta na vratima do muzike, sve u vezi ovog filma je uočljivo-uključujući i boju usana.

1634304565_profimedia-0369955908.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Devojka sa TikToka, Britani Kejl, pronašla je tačne boje karmina koje Kejt Vinslet nosi kao Rouz u "Titaniku". Iako ste možda propustili boje kada ste prvi put gledali film, sada ih nećete moći zanemariti.

Pročitajte još:Potpetica na razbijenom jajetu! Da li su OVO NAJRUŽNIJE ŠTIKLE Pariske nedelje mode? (FOTO)

Svaka nijansa koju Vinslet nosi u "Titaniku" je predivna i neutralna. To znači da ove nijanse možete primeniti na bilo koji izgled, bilo da idete na posao ili samo obavljate dnevne obaveze. Pripremite novčanik za šminku, jer ćete želeti  ove dve nijanse za usne.

Foto: Printskrin/ Jutjub

Neutralno-braon karmin nas podseća na 90-te

Ako tražite savršenu neutralnu boju karmina, ne tražite dalje od scene večere. Ovo je bio prvi put da je Džek pozvan na deo broda za bogate, a Rouz je izvukla najneverovatniju boju usana za ovaj događaj. Nijansa karmina je roze sa smeđim podtonovima, a kreiran je sa dva različita proizvoda.

Prema TikToku, Rouz je nosila The Body Shop's Lip Definer u boji bukve i Yves Saint Laurent's ROUGE VOLUPTÉ  ruž za usne u legendarnoj moka boji. Nažalost, brend više ne proizvodi tačan karmin, a s obzirom na to da je prvobitno koštao 38 dolara, možda je tako i bolje. Devojke na društvenim mrežama su odmah našle identične tonove, drugih proizvođača, tako da izgled svakako možete da iskopirate, ako se dovono potrudite u potrazi.

Rouz nosi drugu neutralnu boju usana

Ako ta kombinacija za usne nije za vas, ne brinite jer postoji još jedna zapanjujuća nijansa iz filma. Ovaj je malo ružičastiji, bez smeđih nijansi. Znate, manje devedesetih i suptilnije. Prema TikToku, nezvanična nijansa koja se koristi na Rouz je Satin Lipstick in Twig. Za postavljanje ovog izgleda nije potrebna olovka za usne. 

Foto: Printskrin/ Jutjub

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas