· · Komentari: 0
POZNATI

NAJUDOBNIJE CIPELE je platila SAMO 20 EVRA: Rada Manojlović ne voli MARKIRANE STVARI

Pevačica "ne pati" za mariranim stvarima.

1628154942_rada.png
Foto: Printskrin/Instagram/radamanojlovic

Iako mnoge javne ličnosti daju pravo bogatstvo za krpice, pevačica Rada Manojlović ima drugačiji stav kada je u pitanju oblačenje, pa je zbog toga često i na meti kritika.

Međutim,  nju te kritike najčešće ne pogađaju, jer smatra da može ponuditi mnogo više od izgleda, kao i od garderobe.

Pročitajte još: "Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo?": VERICA RAKOČEVIĆ u kombinaciji koju nose TINEJDžERKE izgleda FENOMENALNO (FOTO)

"Sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta, vrati i skine to sa sebe... Ja treba samo svoju unutrašnjost da upakujem, a ovaj posao je unutrašnjost. Imamo dosta pevača i pevačica koji su savršeno stilizovani, ali jednostavno su samo dobro obučeni",  rekla je Rada i otkrila koliko zaista novca troši na šoping i da li nosi markirane stvari.

Kad god je neki komad garderobe skupo platila, pevačica se pokajala.

"Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra", objasnila je pevačica za "Grand online".

Ovakav njen stav naišao je na odobravanja posebno ženske publike, jer mnoge žene dele Radino iskreno mišljenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.