· · Komentari: 0

Nina Badrić se odlučila za HRABAR modni potez: Pevačicin KAPUT u nesvakidašnjoj boji pokupio sve pohvale (FOTO)

Nina Badrić još jednom pokazala zašto važi za stilizovanu ženu

1668087277_Foto-Ataimages.rs-Nina-Badric-.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Nina Badrić često deli fotografije u raznim modnim kombinacijama sa svojim pratiocima na Instagramu. Ona je ovoga puta podelila stajling za šetnju gradom koji je u jednu ruku opušten, a u drugu elegantan i odmeren.

Nina se opredelila za crne pantalone i crnu majicu. Ukombinovala ih je sa crnim, kožnim čiznama sa visokom štiklom. Međutim, ono što je obeležilo celokupan izgled je Ninin kaput kojim je "razbila" modnu kombinaciju.

Pročitajte još: Postala je poznata zbog NESVAKIDAŠNJIH OBRVA: Dobijala je poruke MRŽNJE i trpela uvrede, a danas stoji rame uz rame sa SVETSKIM zvezdama (FOTO)

Kaput je u prelepoj nijansi narandžaste boje, i dužine do članaka. Ova boja je idealna za jesenje dane, a celom sajling je dao posebnu dozu šarma. 

Nina je nedavno skratila kosu, a uz ovu kombinaciju se opredelila za lokne, a prema mišljenjima mnogih, nije pogrešila. Kao modni detalj je nosila naočare za sunce sa crnim okvirom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.