Oglas
· · Komentari: 0

Smela kombinacija LILI ALEN ostavila sve u čudu: Pojavila se u beloj providnoj haljini i pokazala grudi (FOTO)

Pevačica iznenadila sve smelim stajlingom

1647855270_lili-alen-1.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Lili Alen, pojavila se na dodeli nagrada u Njujorku u smeloj odevnoj kombinaciji, kojom je privukla pažnju svih prisutnih.

Pročitajte još: Danas izgleda ZASTRAŠUJUĆE zbog plastičnih operacija, ali Donatela VERSAĆE bila je prirodna lepotica (FOTO)

Popularna pevačica, obukla je belu providnu maksi belu haljinu, kojom je otkrila sve, a posebno da ispod nje ne nosi grudnjak. Takođe, haljina je pokazala i njen donji veš koji je bio crne boje. Definitivno ovakva kombinacija, naišla je na razne komentare, posebno one ne tako lepe, jer mnogi smatraju, da ovakvo izdanje Lili Alen, ne priliči ceremoniji kojoj je prisustvovala.

Foto: Profimedia

Lili je u braku sa zvezdom Dejvidom Harburom, a nedavno je osvojila scensku nagradu za svoj debi na Vest Endu. Tumačila je lik Dženi, u trileru i rolom oduševila je sve, pa je uspela da privuče i čelnika BBC-a, koji su insistirali da je uključe u novu dramu koja će se snimati u njihovoj produkciji.

Pročitajte još: Natali Portman ZASENILA sve prisutne na premijeri - pokazala kako se nosi MARKIRANA garderoba sa stilom (FOTO)

- Lili je ostavila jak utisak na dva ključna donosioca odluka, koji su fascinirani njenom glumom. Sada su u potrazi za ulogom koja će za nju biti savršena - rekao je izvor BBC-a.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas