Oglas
· · Komentari: 0
doktorka

Žena o čijem izgledu SRBIJA priča: evo kako je NEKADA izgledala DR DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ (FOTO)!

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je član Kriznog štaba i ovih meseci je jedna od najkomentarisanijih doktora koji nam se svakodnevno obraća.

1595849271_115776061_655254028674753_2862068879416956053_n.jpg
Foto: Tanjug/ Sava Radovanović
Oglas

Za sve ovo vreme postala je prepoznatljiva i često je izložena brojnim kritikama, pa čak i uvredama koje su na račun njenog izgleda koji ne treba da bude tema.

Žene su te čiji se izgled komentariše, a primećujemo da je dr Kisić Tepavčević žena koja vodi računa o tome kako se pojavljuje u janosti te je na meti raznoraznih komentara.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Prednjačili su oni uvredljivog karaktera, ali treba istaći da je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu.

Foto: You Tube/ Printscreen/ Novo jutro

Zanimljivo je poređenje izgleda dr Darije Kisić Tepavčević od pre nekoliko godina (tj. pre nego što je korona bila aktuelna i pre nego što se pojavljivala u medijima u toj meri) i njenog izgleda danas.  Primetno je da je doktorka promenila samo nijansu kose.

Da li su komentari na račun njenog izgleda tu jer ne može da se prihvati to da je moguće posvetiti pažnju sebi, a u isto vreme biti uspešna poslovna žena. NJen izgled, ako se već komentariše, mogao bi ići ka tome da žene mogu biti ujedno i lepe i poslovne. A svi se možemo složiti da je svako njeno pojavljivanje bilo odmereno i kulturno.

Pročitajte još: Potpuno druga osoba! Ovu PEVAČICU danas ne biste prepoznali, a njenog GLASA se svi dobro sećamo (FOTO)

 Dr Darija Kisić Tepavčević se nije mnogo osvrtala na takve komentare i uvek je naglašavala da to nije i ne treba da bude tema i da je ona na raspolaganju javnosti isključivo kada je epidemiološka situacija u pitanju i kada treba da iznese svoje stručno mišljenje.

Foto: You Tube/ Printscreen/ Radio-televizija Vojvodine

- Toliko toga se sada preuveličava. Da li je čista kosa zaista takva retkost da bi o tome trebalo da pričamo danima? Stvarno mislim da su priče o nečijem izgledu predimenzionirane. Volela bih da kažem kako redovno idem u teretanu i vežbam, ali sam od onih žena koje svakog ponedeljka to planiraju. Ovog i još nekoliko sledećih, definitivno, neću početi - komentarisala je ranije za jedan medij zamenica direktora Instituta "Batut".

Takođe, ona je nedavno skratila kosu, što nije ostalo nezapaženo u javnosti.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas