Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

СРЕЋА И МОТИВАЦИЈА: Ево зашто је ВАЖНО имати пријатеље на послу

Иако смо још у култном филму ''Кум'' научили да се приватно и пословно не мешају, то правило је доста погрешно.

1610279838_Depositphotos_340767704_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Према писању портала Фаст Цомпанy, радно пријатељство могло би бити кључно за нашу целокупну срећу у животу, наводећи студије које наглашавају како ти блиски односи могу да имају позитиван утицај на ангажман и продуктивност на радном месту.

Прочитајте још: Његова реакција расплакала је преко два милиона људи! Погледајте зашто (ВИДЕО)

Заправо, пријатељство у канцеларији могло би да повећа вашу срећу, као да сте зарадили 100.000 долара сваке године, показало је истраживање објављено у Атлантицу.

Фото: Депозит

Вашем шефу би требало да буде битно да имате колеге с којима сте успели да остварите пријатељски однос, јер то уједно утиче и на бољу мотивацију, брже решавање задатака и проблема, али и могућност решавања неких приватних ствари које вас можда муче и које ћете поделити са пријатељима.

Прочитајте још: Како је син поклоном расплакао оца: Видео обилази свет (ВИДЕО)

Управо расправе о пословном, али и приватном животу, с особом од поверења, на послу доводе до опуштеније атмосфере и тога да се осећамо сигурно на радном месту јер увек знамо да имамо некога на кога можемо да рачунамо ако у неком од сегмената запне.

Фото: Депозит

А и зар није добра мотивација одрадити све на време како би закључили радни дан уз хладно пиће са пријатељима у кафићу преко пута посла?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas