· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Дијета Милице Павловић коју ће обожавати СВЕ ЖЕНЕ: Можете изгубити чак 10 килограма, а НЕЋЕТЕ ГЛАДОВАТИ

Певачица је захваљујући овој дијети довела линију до савршенства.

1626705145_milica-pavlovic.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/senoritamilica

Иако Милица Павловић изгледа као неко ко никад у животу не би требало да држи дијету, због својих професионалних обавеза певачица заправо не стиже да се посвети активном тренирању, нити редовној и правилној исхрани.

Стога се консултовала с лекаром, и одлучила да испроба јапанску "банана" дијету, која јој је дала невероватне резултате, а како је и сама рекла, за ову дијету је прво чула од својих пријатеља.

Прочитајте још: ШЉОКИЦЕ, ПЕГИЦЕ и ТАЛАСИ: Милица Павловић променила изглед, и баш овaкву фризуру и шминку пожелеће СВЕ ДАМЕ (ФОТО)

- Пријатељи су ми причали о том начину исхране, па сам се на интернету информисала и свима препоручујем. Наравно, уз консултацију с лекаром. Без тога ништа. Свако мора да пронађе оно што његовом метаболизму највише одговара - истакла је својевремено певачица.

Током ове дијете нису дозвољене никакве грицкалице, али имаћете три оброка, и моћи ћете да једете банане.

Јеловник јапанске "банана" дијете 

Доручак: За доручак поједите 3 банане, и уз њих је дозвољено конзумирати само воду или чашу немасног млека.

Ручак: Између динстаног поврћа са јунећим месом, рибље чорбе или интегралне тестенине са парадајз сосом, можете изабрати шта вам се допада. Уз сваки оброк иде салата, купус или зелена.

Између ручка и вечере можете појести банану, али  водите рачуна да правите паузу од 4 сата.

Вечера: За вечеру се препоручује пилеће или ћуреће месо на роштиљу, повће или риба. Салата по жељи је такође укључена у оброк.

Последњи оброк конзумирајте најкасније у 20 часова, а пожељно је да након вечере одете на спавање 4 сата касније. 

Јапанска "банана" дијета траје 12 дана и уколико једете избалансиране и здраве намирнице, резултати неће изостати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.