· · Komentari: 0
POZNATI

Dijeta Milice Pavlović koju će obožavati SVE ŽENE: Možete izgubiti čak 10 kilograma, a NEĆETE GLADOVATI

Pevačica je zahvaljujući ovoj dijeti dovela liniju do savršenstva.

1626705145_milica-pavlovic.png
Foto: Printskrin/Instagram/senoritamilica

Iako Milica Pavlović izgleda kao neko ko nikad u životu ne bi trebalo da drži dijetu, zbog svojih profesionalnih obaveza pevačica zapravo ne stiže da se posveti aktivnom treniranju, niti redovnoj i pravilnoj ishrani.

Stoga se konsultovala s lekarom, i odlučila da isproba japansku "banana" dijetu, koja joj je dala neverovatne rezultate, a kako je i sama rekla, za ovu dijetu je prvo čula od svojih prijatelja.

Pročitajte još: ŠLJOKICE, PEGICE i TALASI: Milica Pavlović promenila izgled, i baš ovakvu frizuru i šminku poželeće SVE DAME (FOTO)

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - istakla je svojevremeno pevačica.

Tokom ove dijete nisu dozvoljene nikakve grickalice, ali imaćete tri obroka, i moći ćete da jedete banane.

Jelovnik japanske "banana" dijete 

Doručak: Za doručak pojedite 3 banane, i uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak: Između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom, možete izabrati šta vam se dopada. Uz svaki obrok ide salata, kupus ili zelena.

Između ručka i večere možete pojesti bananu, ali  vodite računa da pravite pauzu od 4 sata.

Večera: Za večeru se preporučuje pileće ili ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Salata po želji je takođe uključena u obrok.

Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20 časova, a poželjno je da nakon večere odete na spavanje 4 sata kasnije. 

Japanska "banana" dijeta traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.