· · Komentari: 0
2021.

Horoskop Tanje Veljković za naredne DVE DECENIJE: Započnite i završite, ali jedne stvari se pazite!

Jasno je da smo na prekretnici, jer se društvo kakvo poznajemo dramatično menja. Šta je na ličnom planu?

1609241993_Depositphotos_16266123_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Naš čuveni astrolog Tanja Veljković je već pisala  o velikoj mutaciji iz zemljanog u vazdušni element, koja se dogodila 21. decembra 2020. konjunkcijom Saturna i Jupitera na 0.29 stepeni Vodolije. Ovaj astrološki uticaj globalno donosi novi poredak. Ovo je nastavak!

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Kako ćemo osetiti?
Spajanje Jupitera i Saturna je  početak ciklusa u nekoj životnoj oblasti, zavisno od natalnog horoskopa Oni donose obilje, veliki potencijal koji će nastaviti da raste narednih 20 godina, a u širem smislu - promenu poretka i načina na koji društvo funkcioniše Na ličnom planu  određuje našu ulogu u društvu.

Kako će sve to izgledati na ličnom terenu, u našim natalnim horoskopima?

Dve izuzetno intenzivne godine zahtevale su od nas da se oslobodimo straha, kontrole i uslovljavanja. To su neki od principa na kojima je funkcionisalo društvo poslednjih 200 godina.

Poslednja dva veka smo živeli na jedan način, ali...

Šta će biti dalje?

Pročitajte još: Suzana Ban upozorava: Jupiter i Saturn su najavili NOVI SVET, pripremite za novo doba

Kako kome. Svaka duša dođe na ovaj svet sa svojim planom i svako ima svoj lični tajming kada će se probuditi. Nema tu ničega pogrešnog ili ispravnog, dobrog ili lošeg. Jednostavno, to je tako i ne uči se u školi. Nalazimo se na velikoj prekretnici čovečanstva i možemo da primetimo da je došlo do oštrog raslojavanja. I to ne onakvog kako smo do sada podrazumevali - na bogate i siromašne, lepe i ružne, pametne i glupe, uspešne i neuspešne, crne i bele.

Tanja Veljković kaže da se nalazimo na prkeretnici Foto: V. Danilov

Sada imamo podelu na one koji su ostali da funkcionišu na gorepomenutim principima "3D" i one koji su "apgrejdovali" svoj "softver" i otvorili prostor za primanje informacija koje dolaze sa viših nivoa. I ne zavisi od godina života, obrazovanja, materijalnog i društvenog statusa. Ovde se radi o nivou svesti. Od toga zavisi da li će se vrata širom otvoriti, ili ćemo ostati u blatu do kolena.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Jedni prolaze kroz dramatične situacije i nikada im nije bilo teže. Pokušaj da se izbegne karmičko čišćenje gura u još dublju tamu.

Ako ste imali utisak da stagnirate znajte da je sada tome kraj!

Poslednjih nekoliko meseci, a posebno od sredine novembra, mogli smo da primetimo da se neki naši planovi realizuju mnogo brže i sa manje napora nego ranije. To se naročito odnosi na teme i situacije u oblasti života koja se u našem horoskopu nalazi u znaku Jarca. Nekoliko godina, u nekim slučajevima još od 2012, izgledalo je kao da se vrtimo u krugu i da nikada neće doći kraj, a onda se čvor razvezao i osetili smo olakšanje. Saturn, gospodar karme nas je samleo i iscedio, i posle toga sve je lako.

Nova podela Foto:Piksabej
Uran donosi iznenadne promene! Šokantne!

Sada imamo novu podelu karata. Pluton će i dalje ostati u znaku Jarca da okonča proces transformacije strukture, ali će zato Saturn i Jupiter energiju akumuliranu prethodnih godina preseliti u znak Vodolije, u narednu kuću naših horoskopa, kojom upravlja Uran. Kao što znamo, Uran donosi revolucije, iznenadne promene, oslobađanje i brzinu.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Saturn postavlja zahteve, donosi lekcije, kritikuje, postavlja granice, a Jupiter mogućnost za rast i ekspanziju, optimizam. Kada se nađu u istoj kući njihov spoj predstavlja udarac o gong, početak jednog ciklusa, poslovnog ili nekog drugog. Tako sjedinjeni, oni donose obilje, veliki potencijal koji će nastaviti da raste narednih 20 godina.

Na društvenom planu se sve menja, a ličnom...
Ko će osetiti Saturna?
Ovaj uticaj će naročito osetiti osobe koje imaju planete, ascendent (osa 1 kuće - ličnosti) ili zenit (osa 10 kuće - karijere), na samom početku Vodolije. Zatim - rođeni 1932, 1962, 1991, koji natalno imaju Saturn na toj tački, sada imaju povratak Saturna, što predstavlja početak nove faze.

U širem smislu oni donose promenu poretka i načina na koji društvo funkcioniše. Na ličnom planu ovaj uticaj određuje našu ulogu u društvu, socijalnu poziciju, način na koji možemo da doprinesemo.

Setite se, šta ste započeli 1991. godine?

Povratak Saturna se može posmatrati u odnosu na događaj ili situaciju, na primer, ako je1991, kada je Saturn poslednji put bio tu započela neka bitna tema u životu - brak, rođenje deteta, zaposlenje, kupovina kuće i slično. Ciklus koji je tada započeo sada se završava ili prelazi na novi nivo.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Pored toga, Uran u Biku će cele 2021. biti u kvadratu (90 stepeni) sa Saturnom u Vodoliji, sa tri egzaktna "pika" 17. februara, 14. juna i 24. decembra, što će dodati nove slojeve u celu priču i uneti energiju borbe starog i novog i konstantnu tenziju.

Pokretaćemo velike stvari, ali...

Uran nas tera da preskočimo granice i uradimo nešto novo i neočekivano, a Saturn želi da polako postavi temelje nove strukture. Dominantni osećaj će biti kreni-stani. Iako je ovo velika godina u kojoj ćemo pokrenuti bitne stvari, stalno ćemo imati osećaj da nas nešto usporava i da je uspeh polovičan.

Šta će se dešavati vašem horoskopskom znaku pročitajte u ŠTAMPANOM izdanju TREĆEG OKA

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.