Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Симболика

Нови мост у Италији, на ком је погинуло 43 особе, отворио "фијат 500" (ВИДЕО)

Идеја је била да нови ауто на струју буде весник ведрине и опоравка Ђенове и Италије

1597043335_500-enova.jpg
Фото:"ФЦА"
Oglas

То стварно могу само Италијани. За свечано отварање, пуштање у саобраћај новог моста у Ђенови изабрали су ""фијат 500".  Додуше не "обични" већ овај најновији са погоном на електричну енергију!

Зашто баш "фиат 500 е"?

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

Кажу Италијани желели су да покажу да долази ново доба, да овај гест, ово возило буде симбол ведрине и опоравка у Италији која је као и увек "храбро загледана у будућност".

Прочитајте још: Можете да га купите из фотеље али само ако сте веома брзи јер их има свега ДЕСЕТ!

"Фиат 500 е" је први прешао овим  мостом дугим 1.067 метара.

Ради се о мосту "Сан Ђорђо" који је подигнут на месту некдашњег моста који је срушен у трагедији која се догодила 14. августа 2018. када се мост срушио и са собом однео 43 живота!

Прочитајте још: Погледајте како је "Пежо" још од 1941. правио електричне аутомобиле (ФОТО)

Мост који је изграђен у рекордном времену, за мање од две године, дело је светске звезде архитектуре, Италијана Ренца Пијанија који је маестрално наткрилио реку Полцеверу и повезао два дела Ђенове, главног града северног италијанског региона Лигурије.

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas