· · Коментари: 0
ЧИШЋЕЊЕ ОРГАНИЗМА

ДЕТОКС напитак! Избацује чак ДВА КИЛОГРАМА из организма у само једном дану

Мешавина чаја и воде показала се учинковитом за избацивање токсина из организма

1606238059_detoks.jpg
Фото: Pixabay

Сваког јутра уместо кафе попијте шољицу топлог чаја, зеленог чаја са додатком млека. Овај чај чувен је по својим лековитим дејствима, али једноставна комбинација са млеком чини чуда у детаксикацији организма и скидању килограма.

Прочитајте још: Овако се наједноставније лепота одржава на природан начин

Дијета са млеком и зеленим чајем најпопуларнија је према љубитељима здравих животних навика, који редовно конзумирају ову једнодневну дијету којом у дану можете изгубити и до два килограма.

За један дан дијете са млеком и зеленим чајем можете изгубити од 0.5 до 2 килограма
Контраидикације
Контраиндикације могу настати услед нетолеранција на млеко, болести бубрега и жучне кесе и ниског крвног притиска. Уколико имате неку хроничну болест, овај начин детоксикације није погодан за вац.

Прочитајте још: НИКАКО немојте спавати са укљученим грејањем, јер то је за кожу П-А-К-А-О

Зелени чај са млеком није само укусан напитак који не ствара осећај глади, него је одличан за чишћење и детоксикацију целог организма.

За један дан дијете са млеком и зеленим чајем можете изгубити од 0.5 до 2 килограма, пре свега ово се односи на вишак воде која се накупља у организму, односно везује за токсичне материје у телу.

Прочитајте још: Да ли угрожавате здравље модним трендовима?

Дијета се препоручује само један дан, али не чешће од два пута месечно како би учинак на тело био здрав и видљив.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.