Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Деа Ђурђевић открила како је успела да смрша чак 30 КИЛОГРАМА - "Имам пет оброка дневно"

Водитељка је успела да поврати витку фигуру без великих одрицања

1689318651_bata_spasojevic_25052023_0018.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Деа Ђурђевић пре три године доживела је тешку саобраћајну несрећу која је потресла јавност. Имала је преко 20 операција, а њен опоравак трајао је поприлично дуго.

Током тог процеса, Деа је набацила 30 килограма, али је првом приликом отишла код стручњака да јој препишу дијету:

- Захваљујући докторима с Војномедицинске академије смршала сам невероватних 30 килограма. Тим од тројице лекара ми је направио специјални јеловник ког се строго придржавам. Пазим шта узимам од намирница и сада се супер осећам. Након операције руке угојила сам се и имала 83 килограма, а сада имам 53 - рекла је једном приликом за "Информер".

Није гладовала, а сваког дана је имала 3 оброка и две ужине:

- Имам три оброка и две ужине. За доручак узимам двопек, сир или јаја и сезонску салату. Ручак ми се састоји од куваног јела или рибе, а за вечеру једем гриловано месо. Између оброка имам и две ужине и тада поједем по једну јабуку.

Каже да се мерила док није изгубила 30 килограма, а потом је престала:

- Мерила сам се све док нисам изгубила 30 килограма, а онда сам престала! Не знам да ли сам после тога још смршала или набацила неки килограм, важно ми је само да поново могу да закопчам фармерке. Сада коначно опет носим С величину и задовољна сам - казала је.

Њен режим исхране није сувише рестриктиван, а тврди да је кључ у умерености:

- Трудим се да уносим ограничену количину хране и да не једем масно. Веома је тешко да човек сам себе контролише, али ми то углавном успева! Такође, већ неко време не вечерам, а ако ми се деси да ипак поједем нешто увече, бирам да то буде салата - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas