Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кристина Раденковић открила како је скинула 20 килограма за 6 месеци: "Пица је на менију сваки други дан"

Водитељка је открила како јој је пошло за руком да скине 20 килограма након трудноће

1677498176_radenkovic.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Познато ТВ лице Кристина Раденковић (42) пре неколико недеља забринула је јавност када се појавила вест да је  доживела повреду на скијању у Француској, приликом које је поломила оба ручна зглоба. Брзо јој је указана лекарска помоћ, а водитељка се успешно опоравља, а породица јој је велика подршка у процесу опоравка, нарочито супруг Никола.

Никола и Кристина поносни су родитељи двоје деце - Таре и Рогана. Ћеркицу Тару добила је пре седам година, а током трудноће угојила се 23 килограма. Четири месеца након порођаја изгубила је 20 килограма, а Кристина признаје да није држала дијете:

- Па нисам се трудила уопште, не држим дијету, активна сам откад сам изашла из породилишта, немам помоћ, возим, радим, свуда идем с ћеркицом и дојим. То је све - испричала је својевремено, како преноси "Глоссy".

Пре четири године остварила се по други пут у улози мајке, када је на свет донела дечака. Током друге трудноће угојила се 30 килограма. Само 40 дана након порођаја почела је да тренира.

- Требало је "само" 6 месеци за минус 20 килограма - започела је водитељка, па истакла да није држала дијету и да је јела све:

- Јављајте ми се са питањима и предлозима, па само да кажем да дијете не држим, напротив, гнушам их се. Једем све, слаткише иначе не једем јер не волим, дојим, почела сам да тренирам после 40 дана од порођаја лагано, пица је сваки други дан на менију. Мислим да природно одлазе килограми... Радим од бебиног трећег месеца, па и то има удела - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas