· · Komentari: 0

Kristina Radenković otkrila kako je skinula 20 kilograma za 6 meseci: "Pica je na meniju svaki drugi dan"

Voditeljka je otkrila kako joj je pošlo za rukom da skine 20 kilograma nakon trudnoće

1677498176_radenkovic.jpg
Foto: ATA images

Poznato TV lice Kristina Radenković (42) pre nekoliko nedelja zabrinula je javnost kada se pojavila vest da je  doživela povredu na skijanju u Francuskoj, prilikom koje je polomila oba ručna zgloba. Brzo joj je ukazana lekarska pomoć, a voditeljka se uspešno oporavlja, a porodica joj je velika podrška u procesu oporavka, naročito suprug Nikola.

Nikola i Kristina ponosni su roditelji dvoje dece - Tare i Rogana. Ćerkicu Taru dobila je pre sedam godina, a tokom trudnoće ugojila se 23 kilograma. Četiri meseca nakon porođaja izgubila je 20 kilograma, a Kristina priznaje da nije držala dijete:

- Pa nisam se trudila uopšte, ne držim dijetu, aktivna sam otkad sam izašla iz porodilišta, nemam pomoć, vozim, radim, svuda idem s ćerkicom i dojim. To je sve - ispričala je svojevremeno, kako prenosi "Glossy".

Pre četiri godine ostvarila se po drugi put u ulozi majke, kada je na svet donela dečaka. Tokom druge trudnoće ugojila se 30 kilograma. Samo 40 dana nakon porođaja počela je da trenira.

- Trebalo je "samo" 6 meseci za minus 20 kilograma - započela je voditeljka, pa istakla da nije držala dijetu i da je jela sve:

- Javljajte mi se sa pitanjima i predlozima, pa samo da kažem da dijete ne držim, naprotiv, gnušam ih se. Jedem sve, slatkiše inače ne jedem jer ne volim, dojim, počela sam da treniram posle 40 dana od porođaja lagano, pica je svaki drugi dan na meniju. Mislim da prirodno odlaze kilogrami... Radim od bebinog trećeg meseca, pa i to ima udela - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.