Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛЕОНТИНА смршала 20 килограма без дијете: Ево у чему је тајна њеног изгледа

Леонтина Вукомановић је успела да доведе линију до савршенства

1697375383_Foto-Ataimges.rs-Leontina.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Ленонтина Вукомановић годинама је градила блиставу музичку каријеру, а последњих неколико година се бави радом са децом. Она је веома посвећена раду са малишанима, а недавно је одлучила и да отпочне борбу са вишком килограма.

Леонтина се посветила себи, трудећи се да уз помоћ стручњака и здравог начина исхране доведе линију до савршенства и резлутати нису изостали.

Она је потом одлучила да у јавности искрено говори о начину на који је успела да смрша и ослободи се вишка килограма који су јој представљали терет приликом обављања свакодневних послова.

Певачица је из исхране избацила све прерађење шећере, пецива, газиране сокове, а оброке базира на поврћу, воћу и немасном месу као што су пилетина и риба.

Ипак, није било довољно само да се промени исхрана, већ је певачица морала да се окрене и вежбању. Почела је редовно да тренира, уносила је довољне количине воде у организам, и масти су полако кренуле да се топе. 

Она је после пола године преобликовала тело и постигла килажу која је оптимална за њену висину. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas