Oglas
· · Komentari: 0

LEONTINA smršala 20 kilograma bez dijete: Evo u čemu je tajna njenog izgleda

Leontina Vukomanović je uspela da dovede liniju do savršenstva

1697375383_Foto-Ataimges.rs-Leontina.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Lenontina Vukomanović godinama je gradila blistavu muzičku karijeru, a poslednjih nekoliko godina se bavi radom sa decom. Ona je veoma posvećena radu sa mališanima, a nedavno je odlučila i da otpočne borbu sa viškom kilograma.

Leontina se posvetila sebi, trudeći se da uz pomoć stručnjaka i zdravog načina ishrane dovede liniju do savršenstva i rezlutati nisu izostali.

Ona je potom odlučila da u javnosti iskreno govori o načinu na koji je uspela da smrša i oslobodi se viška kilograma koji su joj predstavljali teret prilikom obavljanja svakodnevnih poslova.

Pevačica je iz ishrane izbacila sve prerađenje šećere, peciva, gazirane sokove, a obroke bazira na povrću, voću i nemasnom mesu kao što su piletina i riba.

Ipak, nije bilo dovoljno samo da se promeni ishrana, već je pevačica morala da se okrene i vežbanju. Počela je redovno da trenira, unosila je dovoljne količine vode u organizam, i masti su polako krenule da se tope. 

Ona je posle pola godine preoblikovala telo i postigla kilažu koja je optimalna za njenu visinu. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas