· · Коментари: 0

"За две недеље смршала сам 14 килограма": Маријана Мићић након трудноће килограме изгубила "преко ноћи"

Лепа водитељка и глумица изгубила је килограме преко ноћи

1668257788_pinkovezvezdice1810201710.jpg
Фото: В. Данилов

Маријана Мићић у децембру прошле године по први пут се остварила у улози мајке када је добила ћерку Ану. Са првим дететом се одлично снашла, с обзиром да је пре тога бринула о братанцима:

"Није ми нешто сад то много ново и много страно, зато што сам ја тетка два дечака који ће сад да напуне четири године и стицајем околности те прве године кад су се они родили ја сам скоро па живела са њима, и ја заиста око беба знам све. Немам страх. У породилишту су ми рекли, тачније бабица је рекла мојој цимерки 'па видиш како Маријана све зна', а ја кажем 'па мени је ово треће', а она каже 'како, па овде пише да је теби прво дете', ја кажем 'јесте прво које сам родила, али треће које имам'. Тако да ми стварно иде добро", открила је у емисији "Практична жена" једном приликом.

Прочитајте још: Руски ендокринолог Арамович Манушакијан открива: Ово су ОПАСНИ РЕЦЕПТИ ЗА МРШАВЉЕЊЕ

Маријана није открила да чека бебу све до петог месеца трудноће, а ту информацију знали су само њени најближи. Иако се угојила 17 килограма током девет месеци, након порођаја изгубила је вишак брже него што је то очекивала:

"Радила сам трудна до петог месеца, снимала сам серије, а никоме нисам дуго хтела да кажем да сам трудна, нико није знао. Угојила сам се 17 килограма у трудноћи. Сада имам две киле вишка у односу на пре трудноће, врло брзо сам све то скинула, сама од себе. Имала сам ноћу знојења, пробудим се - вода. И килограми су ваљда само одлазили. Не знам од чега се то дешавало. Патронажна сестра ми је рекла да је то од дојења. Ја сам буквално за две недеље смршала 14 килограма, у прве две недеље после порођаја.И патронажна сестра која је долазила сваки дан ми је после десетог дана рекла 'Ју, што сте смршали'. Ја сам се уплашила, рекох 'Зашто, шта ми је?'", присетила се лепа глумица и водитељка, па је додала:

Прочитајте још: "Ја се за ово тело борим и одричем": Марина Висковић о томе како одржава линију - "Јасно је да сам згодна, константно сам у теретани"

 "До трудноће никад нисам нешто волела и јела слатко, а откако сам се породила није прошао дан да нисам појела нешто слатко".

Већ десет година ужива у срећној вези са продуцентом Милошем Марјановићем, не планира да то озваничи удајом:

"Нисам се удала, али као да сам удата, само немам папир да то докажем. Али ми стварно живимо као да смо у браку. Ми смо заједно 10 година, сад ће 10, девет и по тачно. Глупо ми је да променим презиме, јер ми је мало глупо да будем Маријана Марјановић. Добро ми је и овако", објаснила је, па признала да би волела да живи на селу:

"Волела бих да живим на селу. Замисли живиш на селу и једном недељно прошеташ са другарицом улицом и вратиш се. То је истинска срећа, не ово ландарање по граду, не знаш где ћеш, грозно. Тако ће моје дете, она ће моћи да прошета једном, само ту испред куће. Шалим се, није ми то идеја за њу, нека ради шта хоће, знам да ту помоћи нема, знам по себи. Све што хоћеш то ћеш и да урадиш, док се сама не опаметиш. Тако ће да буде. Али за маму је то идеја, да се прошетам по сеоској улици и да идем кући", испричала је у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.