Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Испробајте РЕЦЕПТ мађарских кувара: Пуњене ПАПРИКЕ на њихов начин - један састојак никада не додају, а у другом је ТАЈНА

Рецепт за традиционално јело који ће одушевити целу породицу

1666535020_Foto-Pixabay-punjene-paprike.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Свака мајка и бака има свој рецепт уз који увек испадну савршено било се да се праве од свеже или суве паприке. Иако се чини да је једноставно напунити паприке месом и пиринчем, постоје неки трикови и кораци којих се треба држати како би испале савршене баш сваки пут.

Прва ствар коју можете „надоградити“ је сос у којем се кувају. Уместо да му додајете воду, користите темељац или вишак бистре супе од меса и поврћа. Осим тога, насецкајте мало сланине на коцкице, испржите и додајте у сос.

Ако сте љубитељ љуте хране, слободно можете додати и мало љуте папричице. Сви ови додаци даће посебну арому и паприке ће бити још укусније.

Како преноси „Пункуфер“, мађарски кувари саветују и да сачувате мало сланине за надев и помешате је са смесом меса и пиринча.

Прочитајте још: Нестаће за трен ока: Бећар паприкаш са пилетином спремљен по рецептури искусне домаћице (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Још један супер додатак који ће дати мало другачији укус је уље или намаз са аромом белог лука – додајте једну кашичицу у надев.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas