Oglas
· · Komentari: 0

Isprobajte RECEPT mađarskih kuvara: Punjene PAPRIKE na njihov način - jedan sastojak nikada ne dodaju, a u drugom je TAJNA

Recept za tradicionalno jelo koji će oduševiti celu porodicu

1666535020_Foto-Pixabay-punjene-paprike.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Svaka majka i baka ima svoj recept uz koji uvek ispadnu savršeno bilo se da se prave od sveže ili suve paprike. Iako se čini da je jednostavno napuniti paprike mesom i pirinčem, postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene baš svaki put.

Prva stvar koju možete „nadograditi“ je sos u kojem se kuvaju. Umesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre supe od mesa i povrća. Osim toga, naseckajte malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u sos.

Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.

Kako prenosi „Punkufer“, mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.

Pročitajte još: Nestaće za tren oka: Bećar paprikaš sa piletinom spremljen po recepturi iskusne domaćice (RECEPT/VIDEO)

Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka – dodajte jednu kašičicu u nadev.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas