Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БАКИНА КУХИЊА

Пуњене паприке не морају увек бити пуњене месом: Пробајте са ренданим тиквицама и фетом- право уживање за непца (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Пробајте ово традиционално јело на мало другачији начин

1691649053_8jei.jpg
Пхото: Бакина кухиња
Oglas

Потребно је:

паприке свеже 
1 већи црни лук
3 чена белог лука или млевен сув
1 свежа млада тиквица
1 већа шаргарепа
може и 1 већи кромпир
1 кашика пуна гриза
100 гр фета сира на коцкице
50 гр наренданог кацкаваља
1 јаје
суви зачин, мл.бибер
оригано
мало мл паприке
1 већи парадајз
1 кашика брашна и инстанта супе 
100 мл куваног парадајза
уље

Фото: Бакина кухуња

Припрема:
Тиквицу младу опрати и изрендати , додати кашику равну сувог зачина и измешати и оставити 10 минута па оцедити .
Шаргарепу изрендати, а лук исецкати и пропржити на уљу да омекша.

 Додати  све зачине, и у то убацити јаје, гриз и  фета сир,  и изједначити лагано. Паприке опрати и извадити семе. Пунити надевом и затварати кришкама парадајза или листовима кромпира. 

Могу се оставити и одсечени део са дршком и са тиме затварати. Ређати у подмазан дубљи плех. 


Измешати инстант супу и брашно, додати куван парадајз, мало уља и 200 мл воде и све жицом измешати и прелити паприке. Пећи на 220 степени, покривене, па пред крај открити око 40 минута. Нисте ништа слађе јели...
 

 

                                                 За још рецепата запратите нас на Виберу

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas