Питу са месом је могуће спремити и без кора

Oglas
Састојци:
- 1 мања бундева, око 500-600 г
- 300-400 г млевеног меса по избору
- 400 г шампињона
- 1 црни лук
- уље
- со, бибер
- 200 г павлаке
- 2 јајета
- 150 г ренданог качкаваља
Припрема:
Бундеву очистите и изрендајте. Шампињоне продинстајте са луком. У чинији помешајте рендану бундеву, млевено месо, павлаку и шампињоне са луком. Зачините и све добро промешајте. Пребаците у калуп који сте науљили или обложили папиром за печење.
Пеците у загрејаној рерни 30-40 минута покривено фолијом, потом скините фолију ставите рендан сир и вратите да се запече још неких 15ак минута.
(Ствар укуса)
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas