Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
брзо и укусно

Тортиља сендвич у ТОСТЕРУ: Доручак спреман за ДВА МИНУТА! (ВИДЕО)

Уколико желите да смањите угљене хидрате и више волите "пуњење" у сендвичу, него сам хлеб, ово је доручак за вас

1652885266_burrito-g6ba719af7_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Иако су тортиље такође угљени хидрат, количински ћете мање хлеба појести ако се определите за ову врсту сендвича. А да ли сте знали да овим једноставним триком тортиљу можете запећи у вашем тостеру? 

Прочитајте још:  ЛЕБЛЕБИЈА у сочној салати: Направите савршен ДИЈЕТАЛНИ оброк који ће вас заситити (РЕЦЕПТ/ФОТО)

На друштвеним мрежама кружи видео како да пресавијете тортиљу на пола и ставите у ваш тостер, а да вам састојци не испадају. Овакав сендвич је врло лако направити: Ставите све од састојака што волите и преферирате на средину ваше тортиље. На снимку приказани су само шунка и качкаваљ, али заправо можете ставити шта желите по избору, па чак и салату. Као базу можете ставити и намаз као што су хумус или крем сир па од горе наређати ваше састојке. 

Затим једноставно тортиљу пресавијте једнако на пола, па затим на четвртину. Када сте сигурни да сте лепо преклопили тортиљу тако да ништа од састојака не може да вам испадне, убаците одозго у тостер и оставите да се загреје. Признаћете да нема лакшег и бржег начина за јутарњи сендвич када журите на посао или спремате деци доручак пред школу. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas