Oglas
· · Komentari: 0
brzo i ukusno

Tortilja sendvič u TOSTERU: Doručak spreman za DVA MINUTA! (VIDEO)

Ukoliko želite da smanjite ugljene hidrate i više volite "punjenje" u sendviču, nego sam hleb, ovo je doručak za vas

1652885266_burrito-g6ba719af7_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Iako su tortilje takođe ugljeni hidrat, količinski ćete manje hleba pojesti ako se opredelite za ovu vrstu sendviča. A da li ste znali da ovim jednostavnim trikom tortilju možete zapeći u vašem tosteru? 

Pročitajte još:  LEBLEBIJA u sočnoj salati: Napravite savršen DIJETALNI obrok koji će vas zasititi (RECEPT/FOTO)

Na društvenim mrežama kruži video kako da presavijete tortilju na pola i stavite u vaš toster, a da vam sastojci ne ispadaju. Ovakav sendvič je vrlo lako napraviti: Stavite sve od sastojaka što volite i preferirate na sredinu vaše tortilje. Na snimku prikazani su samo šunka i kačkavalj, ali zapravo možete staviti šta želite po izboru, pa čak i salatu. Kao bazu možete staviti i namaz kao što su humus ili krem sir pa od gore naređati vaše sastojke. 

Zatim jednostavno tortilju presavijte jednako na pola, pa zatim na četvrtinu. Kada ste sigurni da ste lepo preklopili tortilju tako da ništa od sastojaka ne može da vam ispadne, ubacite odozgo u toster i ostavite da se zagreje. Priznaćete da nema lakšeg i bržeg načina za jutarnji sendvič kada žurite na posao ili spremate deci doručak pred školu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas