Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Један од најопаснијих начина припреме: Јаја овакао никако не смете да спремате (ВИДЕО)

Ово је један од најопаснијих

1665570908_priprema-jaja3.jpg
Фото: Принтсцреен /Тик Ток/тхатфалзонфамилy
Oglas

Једна жена на друштвеној мрежи Тик Ток, показала је како припрема за доручак свом сину "мини јаја", тврдећи да сваки родитељ треба да испроба овај трик.

Прочитајте још: Најбољи начин спремања БАТАТА: Ретко поврће које је здравије ако се спрема на овај начин

Она је показала како преко ноћи замрзне јаја, а онда ујутру, када крене да припрема доручак, скине љуску. После тога, исекла их је и пржила комадиће.

- Ставите их на тигањ и добићете мини јаја. Моје најмлађе дете их обожава, надам се да ће и ваша деца - рекла је мајка у видеу.

 

@тхатфалзонфамилy ЕВЕРY ПАРЕНТ НЕЕДС ТО ТРY ТХИС! 👨‍🍳 #миниеггс #еггхацк #тоддлермеалс @лукефалзон ♬ оригинал соунд - Алеxандра Беwицке

Њен видео прикупио је преко 1.3 милиона, али су се онда јавили људи који су рекли да је њен трик изузетно опасан. Међу њима је и доктор који је рекао да овакав трик може довести до тровања.

Овакав начин припреме може довести до тровања

- Ја сам доктор и стручњак за дечију сигурност. Ово није сигуран начин припремања јаја. Јаја никако не би требала да се замрзавају у љусци. 

Прочитајте још: Савршен трик за домаћице: Ево како да вам се не прави пена када кувате слатко

- Мој пријатељ је ово испробао, а његов син је добио тровање храном - поручио је други корисник.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas