Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНИ САВЕТИ

"Људи, ово вам дословно може спасити живот!": Супруга ватрогасца ОТКРИЛА шта УВЕК држи испод кревета (ВИДЕО)

Њен партнер је ватрогасац и има два важна савета за спасавање живота која сви треба да знамо.

1612286660_supruga-vatrogasca.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТоок / каткамалани
Oglas

Сви ми знамо да се исплати бити спреман на већину ствари у животу, али колико сте спремни за хитне случајеве попут пожара у кући или провале? Супруга ватрогасца поделила је савете који ће вам добро доћи у оба случаја.

Прочитајте још: Зашто је под прљав? Једну грешку сви правимо, а да је нисмо ни свесни

Корисница ТикТока Кат Камалани, која је позната по томе што са својих 500.000 пратитеља дели видео записе о свом занимању стјуардесе, недавно је постала вирална јер је, за промену, снимила видео који је заснован на послу њеног супруга. Катин партнер Келони је ватрогасац и има два важна савета за спасавање живота која сви треба да знамо.

@каткамалани

Wхат ис а лифе савинг тип yоу до? #фирефигхтер #лифесавингтипс #фире #фyп @келоникамалани

♬ оригинал соунд - Кат Камалани

Мала инвестиција за миран сан

Спасавање живота
Ова Американка каже да је на апарат за гашење потрошила свега 20 долара (око 2000 динара) и подстиче друге да га набаве јер би могао да спасе многе животе.

- Апарат за гашење пожара увек држимо испод свога кревета у случају да настане пожар на спрату где спавамо, како бисмо њиме дошли до спаваћих соба своје деце и сигурно их извукли. Други разлог је ако провалник уђе у кућу – да можемо да се одбранимо - рекла је Кат у видеу.

Прочитајте још: Мислите да вам машина за прање веша "краде" чарапе? У праву сте, ево зашто нестају током прања

Више од 200.000 људи погледало је њен видео, а многи су јој захвалили на савету.

"Хвала вам што сте нас заштитили", коментарисала је једна особа, док је друга признала: "Хвала! Никад не бих помислио на то." Још један од бројних коментара гласи: "Никад нисам размишљао о томе да држимо апарат за гашење пожара испод кревета у случају да се нешто запали на другом спрату. Хвала!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas